PREZENTARE POSTER ORAL/CAZ CLINIC

·         Durata maxima de prezentare trebuie verificata in program (pastrati 1-2 minute pentru intrebari si raspunsuri).

TRIMITERE POSTERE

·         Toate Posterele trebuie trimise in format electronic pe adresa de e-mail evenimente@ilae-romania.ro pana pe data de 25 Noiembrie pentru a fi incarcate pe site-ul conferinte

INSTRUCTIUNI REALIZARE POSTER
  • Se accepta e-postere sub forma de ppt, pdf sau jpeg.
  • Deoarece unele postere vor fi selectate pentru prezentare orala, sugeram tuturor participantilor cu e-poster sa il realizeze sub forma unei scurte prezentari care sa reflecte structura rezumatului, cu grafice, figuri si imagini incluse si sa il salveze pdf.
  • Vor fi respectate regulile de Copyright (Citari, obtinere permisiuni prealabile pentru folosire online a oricarei figuri sau fotografii care nu apartine autorului) si GDPR (in cazul prezentarilor de pacienti, autorul va mentiona in slide-ul de disclosures ca au obtinut consimtamantului informat al pacientilor prezentati sau apartinatorilor legali, in cazul minorilor). Participantii vor fi exclusiv raspunzatori pentru forma si continutul materialelor cu care participa, inclusiv pentru obtinerea oricarui acord /consimtamanat / aviz / autorizare prealabile postarii respectivului material.
  • Citatele, tabelele şi alte materiale ilustrative preluate din publicaţii medicale sau din alte lucrări ştiinţifice, în scopul de a fi utilizate în documentaţia menţionată anterior, trebuie să fie reproduse cu fidelitate şi cu indicarea exactă a sursei (referinţe). 
PREZENTARE POSTER ORAL
  • Durata maxima de prezentare a posterelor orale este 10 minute (8 minute prezentare si 2 minute intrebari si raspunsuri).
TRIMITERE POSTERE
    • E-Posterele trebuie trimise pe adresa de e-mail evenimente@ilae-romania.ro pana pe data de 25 Noiembrie pentru a fi incarcate pe site-ul conferintei.

Autorii sunt obligati sa semneze formularul urmator conform legislatiei in vigoare si sa il trimita scanat pe adresa e-mail: secretariat@ilae-romania.ro